Úvod » Čaj, sirup, čokoláda » Sirupy » Benediktinský bylinný extrakt ŠÍPEK
Růže šípková – antioxidant; přirozená obranyschopnost; normální činnost močového měchýře, ledvin, trávení a dýchacího systému; normální stav pokožky a kloubů.
Vitamin C – přispívá k normální tvorbě kologenu pro normální funkci chrupavek a kůže; napomáhá normální funkci imunitního systému.
Slupky jsou bohatým zdrojem vitaminu C a pektinu. Z nažek se extrahuje velmi cenný olej užívaný v kosmetice. K extrakci se používají nepravé plody (šípky), ze kterých se upotřebí slupky a semena (nažky).
Použití:
Bylinný extrakt z šípku ve formě sirupu se užívá přímo po lžičkách nebo pro přípravu studených i teplých nápojů.
Pro přípravu teplých nápojů je dobré dbát na správnou teplotu vody, která nesmí přesáhnout 45 °C, abyste zachovali blahodárné účinné látky.
Doporučené dávkování:
Nepřekračovat doporučené dávkování.
Složení: voda, fruktóza, bylinný výtažek z plodu Růže šípkové, kyselina askorbová (vit. C), regulátor kyselosti – kyselina citronová, kyselina jablečná. Bez konzervantů.